11 januari 2020: GROEN NIEUWJAARSAPPÈL

De allerbeste wensen voor 2020, waarbij we ook komend jaar weer vol aan de slag gaan om het kostbare Groen in Amersfoort te beschermen!

NieuwjaarsAppèl Appelmarkt

Zaterdagmiddag 11 januari om 16:00 houden we onze nieuwjaarsbijeenkomst op de Appelmarkt. Wij brengen daar baanbrekend nieuws. Nieuws waar rechters en politici niet langer omheen kunnen!

We nodigen hierbij onze achterban,
de politiek en iedereen die hier maar bij wil zijn uit!
  • ons groen appèl aan de politiek
  • het laatste nieuws over de onderzoeken rechtszaken van Groen in Amersfoort
  • elkaar ontmoeten en een drankje drinken op Red de Boom, Kap de Weg!

De vrijwilligers/onderzoekers van Groen in Amersfoort hebben het afgelopen jaar intensief onderzoek gedaan naar de veiligheid, de natuurbescherming, de kosten, en de fouten in het verkeersmodel van de ‘Westelijke Ontsluiting’. In tegenstelling tot het Amersfoorts college van burgemeester en wethouders houden wij het bij de feiten om de aanleg van de onnodige weg aan te vechten. We kunnen nog steeds 2.300 grote bomen redden. En dat gaan we doen in 2020.

In principe doen wij alles met onze vrijwilligers, maar soms zijn we genoodzaakt externe experts in te schakelen. Daarom doen wij opnieuw  een dringend beroep op jou om te doneren. Dat kan op 11 januari op de Appelmarkt of liefst nu meteen al via iDeal of op rekeningnummer NL24INGB0008414338 tnv Stichting Groen in Amersfoort (binnenkort fiscaal aftrekbaar, ANBI-status Groen in  Amersfoort in aanvraag). Bij voorbaat hartelijk dank!

Wij rekenen weer op je steun en zien jullie graag op zaterdag 11 januari om 16.00 uur bij café De Dikke Koning op de Appelmarkt. Daar beginnen we 2020 met groot nieuws !

En oh ja, fijn als je deze oproep mail doorstuurt naar anderen of op social media plaatst! Samen staan we sterk 🙂